Vrijeme je za šivanje!

Vrijeme je za šivanje!

30.11.-0001

Vrijeme je za šivanje!

Vrijeme je za šivanje! 

Koliko ste puta pomislili da je upravo sada vrijeme da krenete sa svojim kreacijama i ostali obeshrabreni jer niste znali kako se određeni materijal tretira, kako se izrađuje kroj za npr. suknju ili kako uopće započeti?

 

Znamo da sigurno imate mnogo upitnika iznad glave, ali smo uvjereni da ćete uz Singer šivaće mašine vrlo brzo prevladati svaki izazov.

Vještina šivanja ima mnogobrojne prednosti. Ne samo da ćete moći razviti svoj jedinstveni stil i sašiti si haljinu kakvu ste oduvijek željeli ali nigdje u dućanima niste mogli pronaći kroj koji bi vam savršeno pristajao, nego ćete i uštedjeti. Šivanje po mjeri je obično vrlo skupo, a dobri krojač i su često i prenatrpani poslom pa svoju željenu haljinu morate dugo čekati… Ne morate više bacati novce na klasična potkraćivanja i sitne prepravke. Sve to i još mnogo više biste mogli sami. Osim toga, šivanjem možete razviti prekrasan hobi koji će vam postati nova najdraža psihoterapija, gdje ćete zaboraviti na sve brige i probleme i prepustiti se mašti, a tko zna, možda i krene vaša samostalna karijera kao profesionalnog krojača što može donijeti i zaradu.

Prije samog početka šivanja vrlo je važno odabrati kvalitetan i odgovarajući šivaći stroj na kojem ćete šivati. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odaberete jednostavniji model ako ste početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možete šivati i kad ćete krenuti šivati ozbiljnije materijale. Zbog svoje dugogodišnje tradicije koja traje preko 165 godina i kvalitete sa Singer šivaćom mašinom ne možeš pogriješiti. U nastavku vam donosimo nekoliko modela Singer mašina, po trenutno akcijskim cijenama.

 

Singer Start 1306 - savršena za početnike i rekreativce!Ovaj šivaći stroj nudi vam niz praktičnih značajki, s osnovnim i dekorativnim šavovima. Stroj je dizajniran da bude nevjerojatno izdržljiv, s čvrstom metalnom konstrukcijom za teške uvjete rada koji podržava vaše majstorske kreacije! Moći ćete postaviti različite materijale (čak i više slojeva deblje tkanine) ispod stopice i učiniti vaše šavove profesionalnim rezultatima.

 


 

Singer Tradition 2250 – ostavlja bez daha!


Ovaj model Singer šivaće mašine oduševit će vas na samom početku jer je postavljanje konca i izbor boda tako jednostavno da će početno postavljanje biti završeno u trenu. Ima 10 programa šivanja koje možeš koristiti za različite projekte i materijale, a također uz šivaću mašinu dobivaš i sav potreban pribor. Podesiva duljina boda, 4 snap-on pritisne stopice, čvrsta metalna konstrukcija, slobodna ruka sa spremnikom, automatsko namotavanje konca na kalem, 4-programa za šivanje rupa za gumbe, podesiva zategnutost i iznimno visoko podizanje pritisne stopice samo su neke od karakteristika ove iznimne mašine. 

 

Singer Simple 3229 -  jednostavnije šivanje s odličnim rezultatima


S 29 različitih programa šivanja, uključujući 6 osnovnih, 15 ukrasnih, 7 rastezljivih šavova i automatski program za gumbe u 4 koraka, šivanje više nikada neće biti dosadno. Ova elegantno dizajnirana šivaća mašina ima mnoštvo nevjerojatnih značajki, a šivanje će biti lako i zabavno za svakoga! Jednostavna za uporabu, kompaktna i lagana, ova šivaća mašina ima promjenjivu dužinu i širinu uboda, lako umetanje konca bez frustracija ili naprezanja očiju, kao i slobodnu ruku za šivanje manžeta i rukava. Visokokvalitetna konstrukcija s teškim metalnim okvirom i širokom ponudom dodataka čine sve brzo i jednostavno. Odličan izbor za sve početnike u šivanju ili fantastičan poklon za nekog tko je već iskusan u šivanju. 

Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo! Ne propustite ovu savršenu priliku koja traje od 1.7.2020 do 31.8.2020. jer Singer Start 1306 od sada možete kupiti po sniženoj cijeni od 1.199 kn, Singer Tradition 2250 za 1.399 kn i Singer Simple 3229 po 2.399 kn.  Nabaviti ih možete na webshopu Singer Hrvatska i kod partnera Elipso, Emmezeta i Ekupi.


 


Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se