TvrtkaTrgovačko društvo EUROROBOT d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu osnovano je 2009. godine. Poduzeće je ekskluzivni uvoznik i distributer poznatih svjetskih brandova i njihovih prestižnih proizvoda koji zadivljuju svijet i hrvatske potrošače. Za tržište Hrvatske smo ekskluzivni uvoznik korporacije iRobot (robotski usisavači Roomba i robotski perači podova Braava), SINGER (šivače mašine) i STADLER FORM (ovlaživači zraka, odvlaživači zraka, grijalice, difuzori, ventilatori,..). Prodajni asortiman neprestano se proširuje kako bi zadovoljio potrebe tržišta.

Dokazali smo se kao uspješan veletrgovac u području robe široke potrošnje, te surađujemo s nizom renomiranih hrvatskih maloprodajnih lanaca koji su nam ukazali svoje povjerenje .

Naša primarna djelatnost je veleprodaja, ali posjedujemo i maloprodajne trgovine, te web trgovine iRobot, SINGER i Stadler Form.

Posjedujemo skladište koje je locirano na samom ulazu na zagrebačku obilaznicu, što je idealna lokacija za brz i jednostavan transport robe nadolazeće iz okolnih zemalja te za transport u sve dijelove Hrvatske. To nam omogućuje brzo i efikasno izvršenje zahtjeva naših poslovnih partnera.

U narednom periodu EUROROBOT d.o.o. će nastojati pratiti svjetske trendove, ispuniti visoka očekivanja, te zadovoljiti potrebe potrošača na Hrvatskom tržištu.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se