Uz dobru šivaću mašinu lako je šivati kao profesionalac

Uz dobru šivaću mašinu lako je šivati kao profesionalac

26.02.2021

Uz dobru šivaću mašinu lako je šivati kao profesionalac

           Nekada davno posjedovanje šivaće mašine bila je normalna stvar. Žene su od ranih godina šile za sebe i svoje najbliže. Danas posjedovanje šivaće mašine nije toliko često, a to je uglavnom zbog toga što ljudi misle da prvo moraju ići na tečaj kako bi savladali tehniku šivanja. Danas na tržištu postoje razni modeli šivaćih mašina i s većinu njih je stvarno jednostavno rukovati, tako da ne morate biti profesionalci da bi napravili sitne prepravke. Običan laik s dvije lijeve ruke, amater krojač ili krojačica, odnosno svi koji imaju želju i volju ili samo žele jednostavne prepravke poput krpanja odjeće djeci ili mužu napraviti sami to vrlo jednostavno mogu napraviti uz Singer modele. Jedna od jednostavnijih modela šivaćih mašina je zasigurno Singer Start 1306 koja je savršena za početnike i rekreativce.

            Singer Start 1306 nudi vam niz praktičnih značajki, s osnovnim i dekorativnim šavovima. Jednostavna je za upotrebu, a prepuna sjajnih karakteristika, 1306 je sjajan početni model. Nudi šest ugrađenih šavova, rupicu za gumbe, jednostavno uvlačenje navoja, jednostavan odabir šavova, kao i stopice koje se lako mijenjaju. Zbog čvrste metalne konstrukcije nevjerojatno je izdržljiva i podnosi teške uvjete rada, ali također s njom možete ostvariti sve vaše majstorske kreacije. ‘Slobodna ruka’ omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima. Ugrađeni spremnik osigurava lak pristup uključenom priboru.  Moći ćete postaviti različite materijale (čak i više slojeva deblje tkanine) ispod stopice i tako postići profesionalne rezultate. Savršeni je poklon za ljubitelje šavova jer je izuzetno kompaktna i dobro dizajnirana.

           Jedna od fantastičnih šivaćih mašina svakako je i Singer M3205 uz koju možete sašiti širok raspon tkanina, od prozirnog do rastezljivog materijala, do trapera i ostalog. Ova šivaća mašina ima 23 programa šivanja, a to su osnovni, dekorativni i rastezljivi šavovi za široki raspon varijacija šivanja. A da bi šivanje bilo još lakše možete vrlo jednostavno odabrati bod koji će odgovarati potrebnoj namjeni, a pomoću podesive duljine boda lako je sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine. Sustav za podesivu zategnutost osigurava postojanu kvalitetu šavova koju god vrstu tkanine koristili. Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme a ugrađena ručka za prenošenje omogućava lakši transport.  Šivanje nikad nije bilo jednostavnije.

         Želite li dizajnirati i šivati ​​odjeću kao profesionalac? Smeta li vam kad ne možete pronaći ili si priuštiti prekrasnu dizajnersku haljinu koju ste vidjeli na prijateljici? Želite li izraditi svoje uzorke i pustiti da vaša kreativnost teče kroz dizajne na vašoj tkanini? Ako je vaš odgovor na ova pitanja „DA“  onda iskoristite ovu akciju i od 01.03.2021. nabavite Singer Start 1306 po akcijskoj cijeni od 1.399 kn, Singer M2105 po akcijskoj cijeni od 1.599 kn te Singer Simple M3205 po akcijskoj cijeni od 1.899 kn. Iskoristite ovu ponudu do 11.04.2021. ili do isteka zaliha i šivajte kao profesionalac!

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se