Odlučite se za šivaću mašinu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

Odlučite se za šivaću mašinu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

02.05.2020

Odlučite se za šivaću mašinu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

Svi znamo da je šivanje ljubav koja se prenosi s koljena na koljeno, a kako se vremena mijenjaju sve je postalo dostupnije.  Šivanje je postalo vještina kojom vladaju malobrojni. Kada pomislite na šivanje, vrlo je vjerojatno da vam na pamet prvo padne Singer. Razlog tome je njezino dugogodišnje postojanje i kvaliteta. Od davnina su naše bake i mame koristile Singerice kako bi sašile ili popravile neki komad odjeće, a mi smo odrasli gledajući njih kako s ljubavlju sjedaju za mašinu, uvlače konac u iglu i prepuštaju se užitku.

Ovog svibnja za vas smo pripremili posebnu akciju. Za svakoga se može pronaći po nešto kako bi usavršili svoju tehniku šivanja i nastavili s našom 169 godina dugom tradicijom.  Vaš izbor može biti Singer Promise 1409 koja ima 9 programa šivanja, lak odabir boda i podesivu i prilagodljivu duljinu boda. Ona automatski izrađuje rupice za gumbe u 4 koraka, samo postavite gumb u podnožje gumene rupice i stroj šiva rupicu savršene veličine za gumbe, pružajući dosljedne rezultate svaki put. Njezina čvrsta metalna konstrukcija drži sve mehanizme u savršenom skladu za besprijekorno šivanje i veću izdržljivost uređaja, te što je najbitnije od svega – prenosiva je! Također ima funkciju automatskog namatanja igle na kalem i višestruko pozicioniranje igle.

Singer Talent 3321 savršen je stroj za mlade modne kreatore. S 21 programa šivanja, potpuno automatskom jednostavnom ručicom, podesivom duljinom i širinom šava te promjenjivim položajem igala, konstrukcija odjeće i drugi kreativni projekti nisu samo mogući, već zabavni i jednostavni! Glavna karakteristika Singer Talent 3321 uz 21 programa šivanja je i brzo šivanje  zahvaljujući kojemu dobivate profesionalnu brzinu za brže rezultate.

Možda niste imali tu sreću naslijediti Singericu od svoje mame ili bake, ali sada vam mi donosimo Singer šivaće mašine po pristupačnim cijenama. Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo! Ne propustite ovu savršenu priliku koja traje od 4.5. do 31.5.2020. jer  Singer Promise 1409 od sada možete kupiti po sniženoj cijeni od 1.399,00 kn, a Singer Talent 3321 od 1.999,00 kn.  Nabaviti ih možete na webshopu Singer Hrvatska ili kod partnera Elipso, Emmezeta i Ekupi.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se