Priuštite si češće dobre komade odjeće

Priuštite si češće dobre komade odjeće

14.09.2020

Priuštite si češće dobre komade odjeće

Ovu godinu obilježila je korona kriza, neizvjesnost i nestabilnost.  Strah od budućnosti nikad nije bio izražajniji, a neki već uvode mjere štednje. Neke od zaboravljenih aktivnosti opet postaju aktualne. Šivanje je jedno od njih, jer čemu plaćati sitne popravke kada to sve možete napraviti sami. Zakrpe na koljenima, otparani rubovi najdraže suknje, ispali gumb, skraćivanje hlača samo su neki od razloga vaših posjeta lokalnim krojačima, a zapravo su vrlo jednostavni popravci koje biste uz malo truda mogli napraviti sami, i to potpuno besplatno. Osim toga, uz YouTube i slične video tutoriale možete pronaći razne savjete za jednostavnu izradu odjeće ili kućnih dodataka. Kroj haljine koji si već duže vrijeme zamišljate sada možete sami iskrojiti i to točno po svojim mjerama. No, da bi ste sve to mogli potrebna vam je kvalitetna mašina. Sigurni smo da vam odmah na pamet padaju Singer šivaće mašine, jer su savršeni spoj tradicije i kvalitete. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odaberete jednostavniji model ako ste početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možete šivati i kad ćete krenuti šivati ozbiljnije materijale. 

 

Započnite šivanje uz nevjerojatne Singer Tradition 2259 i Singer Simple 3223 šivaće mašine!

  

Šivaća mašina Singer Tradition 2259 idealna je za početnike, ali u njoj mogu uživati i već iskusni kreativci.  Šivaća mašina ima 19 programa šivanja i omogućuje niz mogućnosti, bilo da se radi o šivanju modernih komada, predložaka, dekora za kućanstvo ili dekorativnih predmeta. Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme a ugrađena ručka za prenošenje omogućava lakši transport. Niska cijena ove mašine ne znači manju kvalitetu, nego je cilj bio osigurati kvalitetnu mašinu koju si svaki korisnik može priuštiti.

Singer Simple 3223 je mašina stvorena za sve početnike u šivanju. Ova mašina pružit će vam sve temeljne značajke potrebne za sjajan početak. Uz vrlo jednostavan navoj, vrlo lagan odabir boda i uključen dodatni pribor, početak vašeg šivanje ne može biti lakši. Prilagodite svoje projekte pomoću bilo kojeg od 23 ugrađenih šavova, uključujući automatsku rupu za gumbe u 4 koraka i podesivu duljinu šava. Ovo će biti šivaća mašina u kojoj ćete uživati godinama!


Od sada sve sitne preinake na odjeći i vlastite kreacije, uz mrvicu truda, možete napraviti sami. Ove godine fokus je na kvalitetnim komadima koji će trajati nekoliko sezona, stoga otkrijte i vi sve prednosti „home made“odjeće uz Singer šivaće mašine koje su i danas pojam za mašine koje rade bez greške.  Od 14.9. Singer Tradition 2259 možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 1.799 kn, a Singer Simple 3223 po akcijskoj cijeni od 2.299 kn. Postanite pravi mali majstor i ne propustite ovu ponudu koja traje do 31.10.2020., ili do isteka zaliha.

 

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se