AkcijaKoliko ste puta pomislili da je upravo sada vrijeme da krenete sa svojim kreacijama i ostali obeshrabreni jer niste znali kako se određeni materijal tretira, kako se izrađuje kroj za npr. suknju ili kako uopće započeti? 

Znamo da sigurno imate mnogo upitnika iznad glave, ali smo uvjereni da ćete uz Singer šivaće mašine vrlo brzo prevladati svaki izazov. 

Vještina šivanja ima mnogobrojne prednosti. Ne samo da ćete moći razviti svoj jedinstveni stil i sašiti si haljinu kakvu ste oduvijek željeli ali nigdje u dućanima niste mogli pronaći kroj koji bi vam savršeno pristajao, nego ćete i uštedjeti. Šivanje po mjeri je obično vrlo skupo, a dobri krojači su često i prenatrpani poslom pa svoju željenu haljinu morate dugo čekati… Ne morate više bacati novce na klasična potkraćivanja i sitne prepravke. Sve to i još mnogo više biste mogli sami.

Prije samog početka šivanja vrlo je važno odabrati kvalitetan i odgovarajući šivaći stroj na kojem ćeš šivati. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odabereš jednostavniji model ako si početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možeš šivati i kad ćeš krenuti šivati ozbiljnije materijale. Šivaće mašine Singer koje koriste mame i bake i dalje su najbolji odabir. Zbog svoje dugogodišnje tradicije koja traje preko 165 godina i kvalitete sa Singer šivaćom mašinom ne možeš pogriješiti.

U nastavku vam donosimo nekoliko modela Singer mašina, po trenutno akcijskim cijenama. Odaberite mašinu koja najbolje odgovara vašim potrebama:


Start 1306 Start 1306
Akcija
Start 1306

1,399.00Kn1,199.00Kn Bez poreza: 959.20Kn

1,399.00Kn1,199.00Kn Bez poreza: 959.20Kn

Započnite šivanje uz nevjerojatnu Singer Start 1306 šivaću mašinu, savršenu za početnike i rekreat..

Prikazano 1 do 1 od 1 (1 Stranica)

U nastavku vam donosimo ideje kako sašiti modne dodatke za svog ljubimca i upute kako sašiti jednostavnu suknju. Pogledajte u videu:


Od sada sve Vaše najbolje zamišljene kreacije možete pretvoriti u unikatno remek djelo. Uz mrvicu truda, ponosno prošećite svoje najnovije kreacije koje će biti vaših ruku djelo. Singer mašine su već generacijama provjerene, a sada ih možeš dobiti po vrlo povoljnoj cijeni.

Ne propusti ovu ponudu u kojoj možete nabaviti Singer Start 1306 po akcijskoj cijeni od  1.199 kn. Akcija traje od 1.7. do 31.8.2020. ili do isteka zaliha.

 


PRODAJNA MJESTA ZA ASORTIMAN SINGER


Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se