Ove godine sama dizajniraj svoje komade

Ove godine sama dizajniraj svoje komade

18.01.2021

Ove godine sama dizajniraj svoje komade

Svaka nova godina donosi nove trendove, a ponekad si zbog skromnog budžeta ne možemo uvijek priuštiti sve što bismo htjeli. Ove godine jedan od glavnih uzoraka je patchwork, odnosno zakrpani dijelovi tkanina, a u modi su i naglašena ramena na sakoima pa i na kratkim basic majicama! No čemu trošiti novac na nešto što već iduće godine možda neće biti cool?! Miimamo rješenje: sami dizajnirajte svoju odjeću! Upravo je nova godina idealna prilika za novi početak. Uz YouTube i slične video tutoriale možete pronaći razne savjete za jednostavnu izradu odjeće. Sve modne trendove sada možete samiiskrojiti i to točno po svojim mjerama! No, da bi ste sve to mogli potrebna vam je kvalitetna mašina. Sigurni smo da vam odmah na pamet pada Singer šivaće mašine, jer su savršeni spoj tradicije i kvalitete. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odaberete jednostavniji model ako ste početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možete šivati i kad ćete krenuti šivati ozbiljnije materijale. 

 

Jedna od fantastičnih šivaćih mašina svakako je Singer M3205  uz koju možete sašiti širok raspon tkanina, od prozirnog do rastezljivog materijala, do trapera i ostalog. Ova šivaća mašina ima 23 programa šivanja, a to su osnovni, dekorativni i rastezljivi šavovi za široki raspon varijacija šivanja. A da bi šivanje bilo još lakše možete vrlo jednostavno odabrati bod koji će odgovarati potrebnoj namjeni, a pomoću podesive duljine boda lako je sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine. Sustav za podesivu zategnutost osigurava postojanu kvalitetu šavova koju god vrstu tkanine koristili. Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme a ugrađena ručka za prenošenje omogućava lakši transport.  Šivanje nikad nije bilo jednostavnije.

Jednostavnije šivanje s boljim rezultatima nudi Singer Simple3229. S 29 različitih programa šivanja, uključujući 6 osnovnih, 15 ukrasnih, 7 rastezljivih šavova i automatski  program za gumbe u 4 koraka, šivanje više nikada neće biti dosadno. Jednostavna za uporabu, kompaktna i lagana, ova šivaća mašina ima promjenjivu dužinu i širinu uboda, lako umetanje konca bez frustracija ili naprezanja očiju, kao i slobodnu ruku za šivanje manšeta i rukava. Kako i samo ime kaže, Singerica Simple3229 jednostavna šivaća mašina je stvarno jednostavna za korištenje. Visokokvalitetna konstrukcija s teškim metalnim okvirom i širokom ponudom dodataka čine sve brzo i jednostavno. Odličan izbor za sve početnike u šivanju ili fantastičan poklon za nekog tko je već iskusan u šivanju.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se