Singer šivaće mašine su obećanje savršenog šivanja!

Singer šivaće mašine su obećanje savršenog šivanja!

02.05.2020

Singer šivaće mašine su obećanje savršenog šivanja!

U današnje vrijeme kada sve možemo kupiti u trgovinama ili putem interneta stranica, šivanje je postalo vještina kojom vladaju malobrojni. Nekada se ta vještina najčešće prenosila s koljena na koljeno, no sada se sve promijenilo. Kada sjednete za šivaću mašinu, može biti malo zastrašujuće krenuti, zar ne? Trebate naučiti kako provesti konac kroz nju, naučiti kako mijenjati postavke i čemu sve služe oni silni gumbići.  Postoje razne šivaće mašine. Unatoč tome, kada jednom savladate osnove šivanja, shvatit ćete kako ste se riješili brojnih problema. Više nećete morati plaćati popravke ili provesti cijeli dan u dućanu tražeći baš onu suknju koju ste si zamislili.

Bilo da ste početnik ili već posjedujete vještine šivanja, uz Promise 1409 ili Talent 3321 sve će biti jednostavnije i lakše. Iznenadit ćete se što sve možete naučiti na ovim šivaćim strojevima. S čvrstim metalnim okvirom i snažnim zaslonom, Singer Promise 1409 je odabir svih krojača i dizajnera za osnovnu izradu odjeće, prošivanje i cjelokupni zanat. Ovo je lagana i jednostavna mašina s mnogim naprednim značajkama. Singer Talent 3321 je savršen stroj za mlade modne kreatore! Automatsko provlačenje konca kroz iglu, brzo i lako namještanje konca, postavljanje kalema odozgo, početno podešavanje stroja za rad je vrlo jednostavno. Uz trenutnu akcijsku ponudu Singer Promise 1409 možete dobiti već za 1.399 kn, a Singer Talent 3310 za 1.999 kn.
Čvrsta metalna konstrukcija, različiti šavovi, automatska izrada rupica za gumbe, promjenjiva širina šava…  Koliko su sve te karakteristike bitne najbolje znaju oni koji su osjetili čari šivanja.

Možda niste jedna od sretnica koja je naslijedila Singer mašinu od majke ili bake, ali sada je idealno vrijeme za kupnju nove.

Ne propustite jedinstvenu priliku jer u periodu od 4.5. do 31.5.2020. Singer Promise 1409 će biti na akciji s maloprodajnom cijenom od 1.399 kn, a Singer Talent 3321 s maloprodajnom cijenom od 1.999 kn. Što čekate? Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo!

Singer Promise 1409 možete nabaviti na webshopu Singer Hrvatska ili kod partnera Elipso, Emmezeta i Ekupi.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se