Crni petak nosi dobre vijesti iz Singera

Crni petak nosi dobre vijesti iz Singera

25.11.2020

Šivanje je već godinama jedna od najstarijih tekstilnih vještina, a već tisućama godina ljudi koriste ovu vještinu kako bi stvorili proizvode koji će ih ugrijati, pokriti ili zaštititi. Iako je šivanje korisna vještina, malo tko ju danas prakticira.  U današnje vrijeme ako vam se na hlačama napravi rupa, uglavnom kupite nove.  S druge strane naše bake i prabake krpale su hlače, čarape ili bi nam na svojim šivaćim mašinama šivali razne odjevne komade, a sigurni smo da neki od vas i danas u ormaru čuvaju nešto što su bake sašile.  Ponude za crni petak idealno su vrijeme za uložiti u kvalitetnu šivaću mašinu te naučiti osnove šivanja kako bi mogli pokrpati poderane komade ili iskoristiti stariju odjeću za kreiranje novih, unikatnih komada odjeće koji će vas učiniti posebnim. Iako ćete za ostvarenje svoje maštarije u kojoj ponosno koračate vlastitim kreacijama morati uložiti malo truda, dobra vijest je što svatko, ali doista svatko, može naučiti šivati. Ono što vam može pomoći pri savladavanju tehnike šivanja je kvalitetna šivaća mašina.

Jedna od fantastičnih šivaćih mašina svakako je Singer M3205  uz koju možete sašiti širok raspon tkanina, od prozirnog do rastezljivog materijala, do trapera i ostalog. Ova šivaća mašina ima 23 programa šivanja, a to su osnovni, dekorativni i rastezljivi šavovi za široki raspon varijacija šivanja.  A da bi šivanje bilo još lakše možete vrlo jednostavno odabrati bod koji će odgovarati potrebnoj namjeni, a pomoću podesive duljine boda lako je sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine. Sustav za podesivu zategnutost osigurava postojanu kvalitetu šavova koju god vrstu tkanine koristili. Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme a ugrađena ručka za prenošenje omogućava lakši transport.  Šivanje nikad nije bilo jednostavnije.

 Jednostavnije šivanje s boljim rezultatima nudi Singer Simple 3229. S 29 različitih programa šivanja, uključujući 6 osnovnih, 15 ukrasnih, 7 rastezljivih šavova i automatski  program za gumbe u 4 koraka, šivanje više nikada neće biti dosadno. Jednostavna za uporabu, kompaktna i lagana, ova šivaća mašina ima promjenjivu dužinu i širinu uboda, lako umetanje konca bez frustracija ili naprezanja očiju, kao i slobodnu ruku za šivanje manšeta i rukava. Kako i samo ime kaže, Singerica Simple3229 jednostavna šivaća mašina je stvarno jednostavna za korištenje. Visokokvalitetna konstrukcija s teškim metalnim okvirom i širokom ponudom dodataka čine sve brzo i jednostavno. Odličan izbor za sve početnike u šivanju ili fantastičan poklon za nekog tko je već iskusan u šivanju.

Sa Singer 14T970C strojem možete postići rezultate profesionalne završne obrade. Podesivo zatezanje konca drži šavove uravnoteženima i ujednačenima, dok brzina šivanja od 1100 uboda u minuti pruža profesionalnu brzinu za brže i kvalitetnije rezultate.

Sitne preinake i fantastične modne kreacije nikad nije bilo lakše napraviti, a kvalitetni modeli nikad ne izlaze iz mode, stoga iskoristite ponudu za Crni petak ove godine i kupite Singer M3205 po akcijskoj cijeni od 1.699kn, te Singer Simple 3229 po akcijskoj cijeni od 1.999 kn, te Singer 14T9710C po akcijskoj cijeni od 3.499 kn. Postanite pravi mali kreatori i iskoristite ovu ponudu koja traje od 27.11. do 30.11.2020. ili do isteka zaliha!

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se